sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak 

kapat
  1. psikolojik sorunları olan manyağın, ellimi sallasam ellisi fikrine sahip g.tukalkığın ya da birden fazla sevgilisi olan serefsizin yapması halinde şaşılmayacak, bi siktir git emir kipli cümlenin cevap olarak cuk diye oturacağı davranış.

örn. şarkı : (bkz: son defa sarıl)

+ yaa abi ben gizem'den ayrılıyorum yaa...
    - aa , niye ki be abi??
    + yaa görmüyor musun, şarkıya bak, "gel beni yaşa, git ayrıl sevgilinden sorna gel beni söyle" diyor resmen...
    - bi siktir git be birader kafa bulma benle...
    #2101502 (sako, 09.08.2007 20:25 ~ 20:26)
  2. (bkz: mallık)
    #3393123 (teknikkazma, 13.05.2008 19:43)

© 2008 - uludağ sözlük

sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sirf sarkiyi hissetmek icin sevgiliden ayrilmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dethkrush » bunyeye harakiri yaptiracak olaylar » araba park ederken babanin arabadan indirmesi » heat dies down » askolatam » micro pool » makarna bile yapamayan yeni nesil kiz guruhu » black sabbath » ilhan selcuk » 70 model otobuste telefonu kapat diyen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci