sirasi degil 

kapat
  1. pinhani'nin konserlerinde çaldığı ve 2008'de çıkacak albümlerinde olmasını beklediğim harika şarkı.

sakın bana naz etme , usanır kalbim sana yenilmeye
    suçum seni sevmekse yüzünü asma , ceza değil bana

bugün benim değil , biter senin gibi
    hiç vaktin olmadı senin , şimdi gelemezsin sırası değil

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=s4YfxmSMwKs +
    --spoiler--
    (dunyayi kurtaramayan adam, 31.07.2007 15:54)
  2. genellikle birinden bir şey istendiği zaman karşı tarafın tepkisidir.
    -şu işi benim için yapsana
    -sırası değil,çek git başımdan
    (viva la fidel, 31.07.2007 16:09)
  3. her seyi bir kenara fırlatıp attıktan sonra, fırlatılanlardan biri haline getirdikten sonra geri dönen için söylenen. artık ne sırası ne zamanı ne de yeri, bunu anlatan sarkı. sözler kolay yazılmıyor bazen.
    *
    (tatlı su levregi, 18.01.2008 15:35)
  4. müziği bir yerlerden arak gibi dursa da mükemmel bir parça. dumanlı bir kafa yapısı bırakıyor bittiği anda.
    (onurude, 27.04.2008 19:29)
  5. bir "sıkılmadan defalarca ardarda dinle" şarkısı.
    (pelvis, 28.04.2008 19:51 ~ 19:52)
  6. pinhani grubunun zaman beklemez albumunde yer verdigi parca...
    albumun en iyisi olarak goze carpmaktadir nacizane fikrim.
    (amaaslihepiyiydi, 08.05.2008 11:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» asagi tukursem biyik yukari tukursem sakal » arpacay in tarihi eserleri » zincirleme baslik tamlamasi » aclik kader olamaz » lm » tantal » oh boy » humoron com » server durumu » portakal » bim » picasso olmedi » arabam var » nurcu » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » ben seni haketmiyorum » korsan » less » sigara icene afiyet olsun demek » mystery » alahilaf ul kanun » mentollu sigara » samanyolu tv » davulu delen jaguar » adanaspor » yasayarak ogrenilen konular » liliput » saat 12 ile 17 arasinda televizyon izlemek » recep toparli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa