siradan 

kapat
  1. monoton, bilindik, tanıdık, olağan, olması gerektiği gibi, basit, normal.
    #267647 (asiti kaçmış kola, 21.05.2006 20:06)
  2. alışılagelmiş... özel olmayan
    #267652 (tatasoy, 21.05.2006 20:08)
  3. peşpeşe, sıralı şekilde.

organize isler filminden cem yilmaz ın ilginç tarifi,

-iki tür dayak vardır; birincisi sıradan dayak, hocalarımızın sopayla elimize vurduğu, ikincisi bildiğin dayak!
    #267669 (don kişot, 21.05.2006 20:15)
  4. seni yücelten şey aslında, yokedilmek istenilen şey dir de sen de..

bir an önce yerin dibine geçirilebilmek için o kadar yükseltildin, bütün hayranların, beğenenlerin, hatta aşık larınca..

when heroes go down,
    they go down fast..

yani..
    #1711216 (havada panik, 01.06.2007 04:25 ~ 14:32)

© 2008 - uludağ sözlük

siradan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. siradan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siradan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kondor lejyonu » zina » sigaranin shotgun etkisi » popmundo » ulkuculugun ideolojik arka plani » penguen dergisi nin mizah anlayisi » 2008 de elektrige toplam yuzde 65 zam yapilmasi » gece boyunca kosmak » credoquiaabsurdum » abberline a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games