siradan genc 

kapat
  1. tanım: genellikle başına sihirli bir olay gelip bir anda kendini 5 kişilik bir grubun içinde bulan klasik evden okula okuldan eve yaşam tarzını benimsemiş genç.
    #3637415 (izafiyetsiz, 08.07.2008 16:36)

© 2008 - uludağ sözlük

siradan genc başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siradan genc ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siradan genc nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yapay zeka » 21 inci yuzyilda slip mayoyla denize giren erkek » 1 0 2 » asfalt osman » discover channel in marmaray belgeseli » ogretmene asik olmak » i melih gokcek » kuresel ekonomik kriz in nedenleri » memati bas kafamiza sik » nba de zenciler dunyada tatarlar » emo dovmek » damda master windu yla moonwalk yapan eski sevgili » art of fighting 3 the path of warrior » seni sican seni » kurtler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guitar asylum » ankaragucluler saraba dustuler » sikinti » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » mattoni » tal ben haim » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » cok seviyorum lan seni » kucuk park » yaran msn nickleri » demostrasyon » ats2 » pavor nocturnus » masturbasyon » sozlukteki bolucu patlamasi