siovi 

kapat
  1. el sürçmesi sonucu yanlış yazımdan kaynaklanan bizzat benim uydurmam olan kısaltmadır. yazar burda seovi demek isterken saçmalamıştır. düzeltenin ellerine sağlık.
    #3704621 (aysengruda, 22.07.2008 22:04)
  2. kimilerine göre hiçbirşey kimlerine göre herşeydir siovi. zaman zaman balkanlardan gelen sıcak hava kütlesi kimi zamansa şevike teyzenin evinden gelen köy ekmeği kokusudur o. kullandıkça bitmeyen, paylaştıkça çoğalan bişeydir. kimilerine göreyse hayatın tadıdır. skolastik düşünceye sahip bazı yazarlar ; sen i.ne olsan verir miydin idris der, bazıları klasik düşüncelerle seni istemiyorsa orusbu veledidir ibiş gibi. ben kısaca sio diyorum *
    #3704641 (what if, 22.07.2008 22:05 ~ 22:07)
  3. (bkz: seri itici oy veren iblis)*
    #3704649 (ismimuzundiyenickimkisaolsun, 22.07.2008 22:06)
  4. (bkz: seri istediği oyu veren ibne)*
    #3704651 (benim amcamin cevresi genis, 22.07.2008 22:06)
  5. (bkz: suavi)
    #3704804 (notrinova, 22.07.2008 23:03)

© 2008 - uludağ sözlük

siovi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. siovi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siovi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kainatin efendisi » not isleri saban abi » tabani civili kramponla civciv ezmek » koray candemir » voc » haluk levent is better than metallica » sevgilinin sacindan birkac tutam kesmek » uludag sozluk ten soguma nedenleri » kelime » akustik versiyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games