sinyal cekmek 

kapat
  1. yoldan geçenlere: abi yol param çıkmıyo bi beşyüz bir varmıdır die sorup insanları sömürmek.ankara konur ve yükselde yapılması farzdır.*
    #445445 (archer, 20.07.2006 23:19)
  2. özellikle istiklal caddesinde çalışanlarına * dikkat edilmelidir. zira içlerindeki bayanlardan biri asgari ücretin 4-5 katı kadar kazanmakta, içlerindeki gençlerden biri ise her sene bodrum semalarında görülmektedir * * *.
    #670823 (alas, 27.09.2006 12:56 ~ 12:58)
  3. Beyoğlu arka sokakları ve taksim istiklal de görülen bi durumdur.Bu işi yapanlar 5 dakika da 20 milyona yakın kazanırlar.
    #670863 (BaL, 27.09.2006 13:12)
  4. once para istenilcek insanı gözünüze kestirirsiniz, sonra yüzünüz asık ve çekingence ona dogru ileriersiniz,en son olarak..
    -pardon!eve dönücem kentkartım boş ve param yok acaba bana yol parası verebilirmisiniz şeklinde kişiden para istemek.. modernize dilencilik.. burda gelicek cevap, hareket yada alıcağınız miktar kişinin ne kadar duygusal olduğuna bağlıdır.ya sizi kovup-azarlıycak,ya 1-2ytl para vericek ya da kentkartını size verip ardından işyerinin kartını verip daha sonra getirirsin diyecektir. eğer sinyaldeki amacınız para toparlamaksa dumur edici yok gerçekten eve dönmekse mutluluktan havaya uçmanıza sebep olucak davranış şekli...
    #2380010 (6may72, 25.09.2007 22:23)
  5. yeni yeni bu işlere özenen çömezlere rastlıyorum çok başarısızlar. o kadar soguk, samimiyetsizlerki hiç inandırıcı gelmiyor. bu işin ince noktası karşı tarafı inandırabilmektir. 1 saat içinde bir paket sigara toplayıp, akşam yemeği parasını cıkartanlar tanırım -orospusu olmuşlardır bu işin. bazılarıysa sabahtan akşama kadar uğraşır ama içinde patlar.
    #2970379 (martilarisevenadam, 08.02.2008 11:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sinyal cekmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sinyal cekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinyal cekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sinyal cekmek. Copyrights of the articles are belong to their authors.