sinir anlar 

kapat
  1. insanları kahreden anlardır. misal; marketten büyük zevkle lezzetli seyler almak, kurt gibi acıkmısken o aldıgın yiyecekleri hazırlayıp ocaga koymak, sonra tüpün bitmesi ve tüp alacak kadar para kalmamak; o aldıgın seylerin gotunde patlaması ve ac kalmak... bu ne dinigil hayat anlamamak ve cok sinirlenmek..
    #3318776 (hiro nakamura, 25.04.2008 21:57 ~ 22:09)
  2. burger king deyim kasadaki kızla aramda geçen diyalog.

-merhaba bir hedehödö burger menü büyük boy olsun
    -peki efendim

der ve küçük boy getirir.

-pardon ben büyük boy istemiştim. küçük boy menü getirmişsiniz. büyük boy alabilirmiyim
    -beyfendi siz benden küçük boy menü istemedinizmi?
    -hayır büyük boy dedim
    oflar poflar tekrar menüyü koyar önüme. menü bu sefer orta boydur. iyice deliririm

-bakarmısın? ben büyük boy diyorum bu büyük boymu?
    -beyfendi ortaboy demedinizmi bana siz?
    -hayır anlatamıyorum galiba büyük boy hedehödö büyük boymenü bunda anlaşılmayacak birşey yok. hedehödö büyük boy menü. budur
    -off tamam sinirlenmiyicem
    -ne demek sinirlenmiyicem ya ulan anlaşılmıyıcak ne var bunda hedehödö büyük! boy menü
    -beyfendi bana ne istediğinizi tam olarak söylemiyorsunuzki ben ne yapayım. ortanın bi büyüğü olan büyük boymu
    -ortanın bi küçüğü büyük boy varmı?
    -hayır yok
    -o zaman bi büyük boy menü alabilirmiyim?
    -bi dakka
    -sen bana paramı geri versene???

yaşanmıştır. arkamdaki kuyruk sırası bile hatunun garip davranışları hakkında dumur olmuşlardır ki millet beklemekten isyan etmiştir.ayrıca kızın boğazına sarılmayarak çok sabırlı bir insan olduğumu farketmişimdir. o kızın boğazına sarılmadıysam kimseye fiziksel bir zarar vermem ben hayatım boyunca.
    #3434448 (Lord Esseinski, 23.05.2008 01:56 ~ 02:00)
  3. Çok yorgunsunuzdur. Yürümemek için otobüs beklenir. Dakka başı otobüs geçen caddeden tek bir otobüs geçmez. Siz yürümeye karar verirsiniz. Yolda kurt, kuş, it, kopuk cirit atmaktadır. Tedirgin bir şekilde evin önüne gelirsiniz ki o da ne otobüs geliyor! işte çok sinir bir andır!
    #3708984 (ben bir garip yazarim, 23.07.2008 19:12)
  4. sinirleriniz tepenizdeyken ya da birisiyle kavga ederken birinin size mal mal bakması ya da kıkır kıkır gülmesidir. zira insan daha çok sinir krizlerine girer. (bkz: sinirlenince komik olan insanlar)
    #3709573 (hypnogaja, 23.07.2008 21:04 ~ 21:05)
  5. an itibariyle sol yanımdaki kıronun klavyenin anasını zkmesi gibi icraatlerin yaşandığı anlar...
    #3980425 (surudenayrilanidealistkuzu, 18.09.2008 23:12)

© 2008 - uludağ sözlük

sinir anlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sinir anlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinir anlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih keskin » aerius nasonex kloroben uclusu » online olanlar » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » siyasete baslayacaklara tavsiyeler » beduk » julius wilhelm richard dedekind » ntvmsnbc com » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi » askta cok ince hesaplar yapmak » barlar sokagi » sona dogru » erdil yasaroglu » bosver » okultist » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » abla kardes diyaloglari » ask yakar » sanrisal bozukluk » artik melek degilim » sizofreniform bozukluk » karpuz getir yiyeyim » recep tayyip erdogan in msn iletisi » sibel can » universitede okudugu halde oss ye girmek » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » eksi sozluk matruska timi » hasretinden haci sakirleri deldim » back in black » uludag sozluk » bak su yumurcaga