sinifa sevgilisini getiren ogrenci 

kapat
  1. sevgilisini karizma unsuru olarak kullanan öğrencidir. yaptığı iğrençtir. 'sevgilim var ulan' triplerindedir. üniformalı okulda sivil kız dolaştırmanın itici bir görüntü oluşturduğu anlatılmalıdır.
    #3428859 (7th son of a 7th son, 21.05.2008 22:16)
  2. okula getirilen sevgiliye asılan abazanları ve idarecileri saymassak ayrıca yapılacak olan dedikoduları da takmazsak güzel bir olay sayılabilir.
    #3428889 (haohmaru, 21.05.2008 22:24 ~ 22:25)
  3. hocalara el öptürmeye kız getirmiş maldır.
    #3428896 (muhterem fil, 21.05.2008 22:26)
  4. böylelerinin kız arkadaşı sülük gibi yapışan cinstendir.nereye gitse peşinden gider erkek arkadaşının.sanki bi halt var da.ayrıca arka sırada oturup ders de dinletmez etrafındakilere.
    - ayyyy bu ne demek? bişi anlamıyorum..
    - siz bunları mı görüyorsunuz, ben bile daha çok şey biliyorum.
    len az sus da biz de dinleyelim dersi.illa yorum yapman gerekmez di mi?
    #3428928 (banshee, 21.05.2008 22:36)
  5. eğer kişi lisedeyse sınıf arkadaşlarının baskısı altına kalan öğrencidir. öğrenciye " iyi sarıl iyi sarıl" "öpsene olm" gibi mesajlar verilir diğer sınıf arkadaşları tarafından. acıların öğrencisidir bir bakıma.
    #3428936 (tutamadim kacirdim, 21.05.2008 22:38)

© 2008 - uludağ sözlük

sinifa sevgilisini getiren ogrenci başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sinifa sevgilisini getiren ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinifa sevgilisini getiren ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basketbolseverler com » havali kornaya godfather theme yuklemek » ulkuculerin kosta rika yi isgal etme plani » karin » ablan kurban olsun sana » eline almak » tevessul » radomir antic » hala ps 1 oynayan insan » ozgurlerin kaderi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games