sinif yerlerde 

kapat
  1. genelde yaran diyaloglar veya öğretmen öğrenci diyaloglarında kullanılan bir tür efekt. bu tabir yazılan diyalogların sonuna eklenir ve herkesin çokca güldüğünü anlatması beklenir. esasen televiyonlarda kimi dizi/show programlarında görmeye alışık olduğumuz kahkaha efektinin sözlüğe uyarlanmış halidir.

yani burda yazar diyor ki siz eşşeksiniz nerde güleceğinizi bilemezsiniz ben size yol yordam göstereyim. kahkaha efekti niyetine bunu yazıyorum ki şaşırmayınız nerde güleceğinizi biliniz. yakında yaran diyaloglar veya öğretmenen öğrenci diyalogları altında youtube'dan kahkaha efekti linki görürsek şaşmak lazım doğrusu. gerçi bu sınıf yerlerde adlı salakça tabirden daha akılcı bir yol olacağı kesin.

ayrıca bunun biz yerlerde hali de mevcuttur belirtirim. bu tanımlamanın da salaklık ölçüsü aynı oran kabilindedir.
    (akustikcinayet, 08.05.2008 08:23 ~ 08:24)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dilatasyon » kurtlar vadisi pusu » tenzip buyurmak » dawsonleery » yann tiersen » mayina basan amerikan askeri tribi » din bu » maclarda tezahurat etmeyi bilmeyen insan modeli » hadi oldur beni ne duruyorsun hadi oldursene » hacan olesim gelir » beyanname » yalcin mentes » incirlik te turk askerinin kelepcelenmesi » kanal 7 » hamur un tarihi eserleri » hoopak » galatasaray taraftari » portal » madrugada » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » faati » niyetsiz sozluk » 12 mayis 2008 cin depremi » esnaf » bi hukm ul kanun » oyle yok oyle kopmahlih oynama » olum korkusu sarinca iman eden ateist amca » kamyon yazilari » beykoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa