sinema kurtlari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kirbac kurtlari
  2. elma kurtlari
  3. amiralin kurtlari
  4. ontario kurtlari
  5. medyanin ac kurtlari
  6. calla nin kurtlari
  7. kitap kurtlari vadisi
  8. kurtlari kuzulara karsi savunmak
  9. sinema com
  10. sinema

© 2008 - uludağ sözlük

sinema kurtlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sinema kurtlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinema kurtlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yusuf simsek » hic olmadik zamanda hastalanmak » dorduzlere verilebilecek isimler » windows vista » we are but falling leaves » orda durma » esek » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » ibanez grg 170 dx » otoklav firini » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » psikojen koma » tiamat » eski sevgilinin intihar mektubu » barlar sokagi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » allah » tatar atlilari beni hep korkutmustur » unio mystica » uludag sozluk eskisehir zirvesi » samimiyet » yavsak sozluk yazarlari listesi » kaan » elegy » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » muzaffer izgu » hair » wilbur smith » hasretinden haci sakirleri deldim » terorun turkcesi » paran varsa kralsin yoksa yalansin