sinek kadar patronum olsun basimda bulunsun 

kapat
  1. sinek kadar kocam olsun başımda bulunsun diyen kadının farklı ve daha garip bir versiyonu olan personelin bakış açısı.
    sorumluluk almaktan korkar, yanlış yapmaktan korkar. herşeyden patronu (ya da şefini her neyse) haberdar etmek ister. ya yanlış yaparsam, maaşımdan kesilirse korkusu tüm benliğini sarmıştır. yüzyıllarca o iş yerinde çalışsa ne bir santim uzar ne de kısalır. zaten çoğu işyerinin gelişememesinde de bu tip çalışanların payı büyüktür. akıl yürütemez, proje sunamaz...
    #1594396 (nikim yok benim, 01.05.2007 16:10)
  2. işsizlik canına tak etmiş kimselerin söylediği söz. başka bir versiyonu için:
    (bkz: sinek kadar kocam olsun basimda bulunsun)
    #1603001 (depression, 03.05.2007 16:06 ~ 16:09)

© 2008 - uludağ sözlük

sinek kadar patronum olsun basimda bulunsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sinek kadar patronum olsun basimda bulunsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinek kadar patronum olsun basimda bulunsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» repesaj » en adi orospu cocugu olmak » z smart » igrip » soz bitti » sinava son gun bile calismayan ogrenci » uye girisi yaparken sagda cikan fotograflar » esra erol » ozdemir asaf » sen bir kulsun ve kul kalacaksin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games