since 

kapat
  1. ing -den beri.
    (yuce insan, 23.10.2006 23:58)
  2. üçüncü nesil çaylak.*
    (yuce insan, 28.10.2006 22:50)
  3. beni zorla starbucks'a götüren kazık yememe neden olan muhterem şahsiyet.
    (yuce insan, 04.04.2007 19:36)
  4. perfect tense in time expression ıdır kendisi. belirli zamanlarla kullanılır. misal; 1980, may, i was a child.. gibi
    örnek vermek gerekirse: i have been a student since 1995.
    (witch, 04.04.2007 19:40)
  5. '-den beri' anlamı olduğu için bir nevi 'milat' olarak düşünülebilir.
    (lili, 04.04.2007 19:44)
  6. şifresini unutmuş şaşkın yazar.*
    (yuce insan, 30.06.2007 23:41)
  7. milletin converse i ile dalga geçmiş * * ardından beni büyük bir şoka uğratarak en çiçekli böceklisinden converse alıp ayağına takmış yazarımsı.* *
    (yuce insan, 15.07.2007 19:57)
  8. ingilizcede -den beri anlamına gelir. ama ingilizce mi türkçe mi karışan bir sözcüktür. öyle ki bunu mahallenizin küçük terzisinde bile görebilirsiniz.

terzi günay since 1982
    (wholen, 15.07.2007 20:42)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» huseyin celik » agaclarla konusmak » voodoo » direktor » parayla saadet olmaz » afsin in tarihi eserleri » ota boka sehit demek » gulu seven dikenine katlanir » gulben ergen » tufanbeyli nin tarihi eserleri » jameer nelson » ekip » herkese lolo bana da mi lolo » royal abjar » impresario » muro » space tusu » reyhanli nin tarihi eserleri » karin » neda » nat » harikulade » direc t » korku filmlerinde yapma denileni yapan mal adam » kula kulluk yapilmaz ama kila killik yapilir » tanri misafiri » as the eternity opens » kameraman feridun » alternatif a1018 kullanim yollari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa