sinavi planli calisarak kazandim 

kapat
  1. sınavı kazanmasının nedenini ineklemekten farklı nedenlere bağlamak isteyen, derece yapmış kimselerin televizyonlarda ''basarinizin sirri nedir?'' sorusuna verdikleri cevaptır. hepsi de sözleşmiş gibi aynı cevabı verirler ama bir çoğunda şişe dibi gözlük vardır.* sorsan hepsi sınav senesini en fazla sinemaya, tiyatroya gittiği sene olarak gösterir. maksat ''ben hem kazandım hem sosyalleştim'' mesajını iletmektir. çamur attığımdan değil valla ama birisi de çıkıp, ''ben inekledim be var mı ötesi'' desin kardeşim.
    #1955552 (wholen, 17.07.2007 21:35)
  2. (bkz: çay da koydun mu)
    #1955561 (scarface, 17.07.2007 21:36)
  3. bunların bikaç tanesini taksim meydanında sallandıracaksın bakalım bidaha diyolar mı?
    #1955796 (jordan rudess kim ya, 17.07.2007 22:07)

© 2008 - uludağ sözlük

sinavi planli calisarak kazandim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sinavi planli calisarak kazandim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinavi planli calisarak kazandim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dindarlarin islami surekli benzetmeyle betimlemesi » koli bandi ile top yapmak » capello » houston rockets » amish » hazirladigi kopyayi caldiran ogrenci » fernando jose da silva freitas meira » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » milletvekili » israilogullari nin sol frame i isgali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci