sinavda sarki soyleyen ogrenci 

kapat
  1. sinavda daralan ve sarki soyleme ihtiyaci duyan ogrencidir.

(bkz: allahim neydi gunahim)
    (bkz: ben nasil buyuk adam olucam)
    #2685792 (sobaninyanindayatanevkedisi, 11.12.2007 13:26)
  2. üniversitede okuyan ve öss sınavına giren öğrencidir.
    şöyleki üniversiteyi kazanan bu öğrencimiz, denizi olmayan bir ilimizin muhtemelen 1992' de kurulmuş bir üniversitesindedir. orada geçirdiği günleri bir depresyon edasıyla ve hiç bir beklentisi olmadan bitirmeye çalışmaktadır. üniversiteye gittiğine bin pişman, tercih sıralamasını yaptığı güne lanet bir şekilde yeni bir hedefi vardır. "bana acı çektiren bu sınavdan öcümü almassam artık bu yaşam bana dar gelir" der ve planını işleme koyar.
    yeniden bir başvuru formu alır ve bu sefer özellikle uzun saçlı bir fotoğrafıyla başvurusunu yapar.
    ve nihayetinde sınav günü gelir. bu sefer sadece elinde bir kalemle sınava gelmiştir o da kitapçığa yazacağı küfürleri yazmak içindir ne okunmuş şekeri, ne silgisi, ne de suyu vardır. sınav başlar önce hızlı hızlı sayfaları çevirir ve her defasında "al sana" diyerek kitapçığa çemşirir. hayatında hiç bu kadar rahat olmamıştır.nerdeyse bacağı, önündeki dershane gencinin kafasına değecektir.*ve asıl yapacağı davranışı yapar. hafif anadolu ezgileriyle bezeli bir anadolu türküsü tüttürür.* hedefine ulaşmıştır artık almıştır alacağını bu sınavdan, daha sonra gönül rahatlığıyla güzelim üniversitesine* geri döner.
    #2685956 (karanlikta gizlenmis isik, 11.12.2007 14:22)
  3. sınavda şarkı söyleyen öğretmene eşlik eden öğrencidir.
    #2685960 (spor tutkunu disi, 11.12.2007 14:23)
  4. unforgiven söylemesi muhtemel öğrencidir.
    #2685966 (brklky, 11.12.2007 14:25)
  5. bir ihtimal konservatuar öğrencisidir.
    #2686042 (yasasinakmayanrimel, 11.12.2007 14:58)
  6. bir ihtimal sınava çalışırken müzik eşliğinde çalışıp, belki o şarkıyı söylersem sorunun cevabını hatırlarım mantığı ile hareket eden öğrencidir.
    (bkz: kendimden biliyorum)
    #2686138 (modifiye sahin, 11.12.2007 15:33)

© 2008 - uludağ sözlük

sinavda sarki soyleyen ogrenci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sinavda sarki soyleyen ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinavda sarki soyleyen ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hasan mezarci » fatih kacan » yerel radyo reklamlari » sozlugu yonja com a cevirmek » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » ataturk un bursa nutku » iset » mesut yar » micky green » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » till there was you » cihan unal » ask bekletir » sinirlenmek » 12 01 2007 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » tarhana » istanbulrumazinligi com » americanista » ogretmen bakanligi » yaprak dokumu » uludag sozluk » cakma pilotmont » istanbul un otopark sorunu » asyut petroleum » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » oguzhan ozyakup » rs ne la » sana suresiz izin veriyorum