sinav kagitlarinda beden dili kullanmak 

kapat

1. * hocaya bos bir kagit verip, sozlu yapilmasini istemektir. tabi kabul eder mi etmez mi orasini bilemem, sayet ettigi takdirde, mimik ve jestleri abartarak hocaya konuya hakim oldugunuzu gostermeniz gerekecektir. sanki cok ciddi bir mac oncesi, basin toplantisi yapan fatih terim'mis gibi, anlatilan konuyu hocaya hissetirmek gerekir.
    #4250278 (ben hep 17 yasindayim, 19.11.2008 04:34 ~ 04:35)
  2. hocanin notu beden diliyle vermesi sonucunu dogurur. nasil mi?

(bkz: nah cekmek)
    #4250283 (bairam hoshtempo, 19.11.2008 04:37)
  3. yanit yanlis bile olsa puan getirme ihtimali olan gidis yolu denen nimetten feragat edilmesi durumudur. ben onu da beden dilimle veririm diyen varsa bilemem tabi.
    #4250288 (bairam hoshtempo, 19.11.2008 04:43)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sinav kagitlarinda beden dili kullanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sinav kagitlarinda beden dili kullanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinav kagitlarinda beden dili kullanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sinav kagitlarinda beden dili kullanmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.