sinav gecesi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sinav gecesi kahve yerine mirra icmek
  2. sinav gecesi kahve ustune kahve icmek
  3. sinav gecesinin farketmeden sinav sabahina donmesi
  4. cumartesi gecesi makina gecesi
  5. sinav sinav nereye kadar
  6. gecesi
  7. yaz gecesi
  8. kadir gecesi
  9. futbol gecesi
  10. turku gecesi

© 2008 - uludağ sözlük

sinav gecesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sinav gecesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sinav gecesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeniceri » yom kippur » wunderman » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » genel menajer degil gonul menajeriyim » kapini calan benim » 20 ytl » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » milli gurur milli forma » alternatif prezervatif reklam sloganlari » sekura » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » eksi sozluk teki reklam nickli yazar » uypaciyakoverbeni » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kul olayim kalem tutan ellere » cirkin oldugunu kabul eden kiz » babanin kriz var demesi » ask » asker kocasi olmak » tanri mi insani insan mi tanriyi yaratir sorunsali » izlanda nin satisi » desifreolmusdisiuuser » ask susturur » ukrayna » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » atlas deneyi » karti bankamatige kaptirmak » erik gerets » sehremini