sinan cetin le fenomen 

/ 3
kapat
  1. iddialı bir sinan cetin yapımı.
    star tv de ekrana gelecek, yarışma tarzı yeni bir sinan çetin oyuncağı.
    (whynot, 03.04.2008 21:47)
  2. bu yapıma kar$ılık show tv hemen atağa geçmi$tir. yarı$ma izlemekten beyni sulanıp cicoz sakızı gibi olanlar için:
    (bkz: acun ılıcalı ile y.rrak)
    (bkz: ister misin)

edit: küfürlü içerik ta$ıdığından '.' ile sansürlenmi$tir.
    arz olunur.
    (speedygonzales, 03.04.2008 21:52)
  3. an itibari ile star tv de yayınlanan, sıradışı gösterileri olan program.* *
    (littleworm, 17.04.2008 20:24)
  4. teoman'ın tüm samimiyetiyle konuk olduğu ve bu yüzden yapılan gösterilere kesinlikle inandığım program.
    (tabuttamenemenyapanimam, 17.04.2008 20:30)
  5. türkiye de tutmaması gereken yarışma programıdır.
    milli maç saatinde yaprak dökümü adlı dizinin daha fazla izlendiği ve kurtlar vadisi serilerinin fenomen olduğu bir ülkedir bizimkisi.
    (metro, 17.04.2008 20:53)
  6. tuba ünsal'ın gelen izleyici yorumlarını "vaaaauv!", "huuuu!" diye başlayan ünlemlerle yorumladığı program. eline alıp okuduğun kağıtlarda bize iletmediğin bişeyler mi var?, nedir bu heyecan?. yoksa şu mu yani? programa katılan yabancı konuklara, bak bu nidalar türkçede mevcut. biz sevincimizi şaşkınlığımızı " vauuuuv!", "huuuuuv", "yeah" diye belirtiriz demek mi?. bi toparlan, bi kendine gel, iki insan gördün diye bi şımarma arkadaşım ya.
    hellehelle!.
    (masalcini, 17.04.2008 21:38 ~ 21:50)
  7. çalışan saatimi durdurmuş program. lan lan...
    (neredeyim ben, 17.04.2008 21:39)
  8. bunu da mi gorecektik programıdır.
    (eurasian, 17.04.2008 22:53)
  9. Şimdi bakın nasıl çaktırmadan lensimi takıp pisişiyorum pehhh!*.Lensim tahtalı köy manzaralı, deden selam etti görüyormuş seni akıllı ol şşşş. Ah şu programda bir baba yiğit çıksa da asıl şu call center ı başka bir boyuta gönderse de alnından öpsek bre. Ayrıca Teoman sarhoş, zerrin özer zaten doğal halinde (bkz: aşırı duygusal),ve tuğba ünsal orgazmını üstünden atamamış, yani kısacası program başlı başına bir şölen tadında... (bkz: gül gül öldük)
    (mazarine, 17.04.2008 22:55)
  10. Kaşığa hiç bi halt olmamasıyla sonuçlandı.Call centerlarınıda muhabbet etmek için arıyordur azgın türk milletim.

Tahmin ettigim dialog ;

A-Yavrum kaçta işin bitiyor.
    B-Manyakmısın beaaa !?*@!
    A-Canım benim senin manyağınım.
    (littleworm, 17.04.2008 23:15)
  11. birbirimizi tanımıyoruz diyen teoman ve suskun hatunun eskiden kaşık olduğunun ortaya çıkmasıyla koftiden bakla falı olduğunu öğrendiğimiz program. inanmayanlar için http://www.milliyet.com.t...ate=17.04.2008&ver=26
    (meksikaliyarimekmek, 17.04.2008 23:24)
  12. nedense yapılan hiçbir şeye gerçekten inanmadığım program..
    örneği bardak kırılma sahnesi, korkuyu yok etme bölümü..
    o olaydan sonra ilk aklıma gelen kesin bişeylerle patlatmışlardır oldu..
    belki de ben çok olumsuzumdur bilemiyorum ama samimi değil, inandırıcı gelmiyor...
    (kombinasyon, 17.04.2008 23:31)
  13. gercek adi sinan cetin le menemen olan program.

ilkler hep izlenir felsefesiyle** merak edip kafami uzattigim bir aninda bilmem kacinci boyutlarda gezen bir arkadasi gostermistir.
    buradan sesleniyorum o bilmem kacinci boyutta dolasan arkadasa; euronymous a gs-fb macini soruyorum, ne diyor sonuca? duyamadin mi? tuttugum sayiyi bil bari lan! lutfen bak! yaa, herkesin tuttugu kendineymis di mi guntekin? evet abi.
    (revolter00, 17.04.2008 23:42)
  14. sinan cetin: le fenomen.
    (aka. sinan cetin: l'fenomen)
    sinan cetin in, narsist bir sekilde kendini ovdugu ve egoist bir sekilde kendini ustun gordugu, ve yine kendisinin yazip yonettigi fransizca filmi. 2008 de vizyona girdi, gozume sogan kacti aglamiyorum ki.
    (revolter00, 17.04.2008 23:46)
  15. uri geller adlı şarlatanın veliaht aradığı bir program sanırsam. ya da her ne ise... beyin gücüyle kaşık maşık büküyorlarmış... o değil de, james randi madara etmemiş miydi bu insanı? çeşitli aralıklarla yeniden hortlayıp geliyor efem. durduramıyoruz.

tam da yerine geldin be uri'ciğim! bizler genellikle kas gücünü tercih ederiz oysa ki. çok da işe yarıyor bak, sen kamer genc'i beyin gücüyle sustur kolaysa! iki tekme, beş yumruk oldu bitti...
    (tony blair baykal bilmeyir, 17.04.2008 23:51)
  16. programın bir bölümünde sunucunun telkiniyle televizyonun karşısına konumlandırdığım 3 yıldır çalışmayan eski kurmalı masa saatini beyin gücüyle çalıştırmayı başarmış bir zat-ı muhterem var bu programda. kütür kütür çalışıyor şimdi. oha oha oha dedim başka da bir şey demedim.

fakat içinde pil olmayan eski walkmanimi** çalıştıramadı malesef. gücü buna yetmiyormuş demek...
    (traforion, 18.04.2008 02:06 ~ 02:10)
  17. (bkz: fenomen)
    (le phallus, 18.04.2008 02:08)
  18. http://www.startv.com.tr/fenomen adresten istenilen bilgiye ulaşılabilir.
    (audio, 18.04.2008 06:47)
  19. kasma bir program. anlayacaginiz sinan cetin sicmis. hele bi japon vardi, boyle geleneksel samurai kiyafetleri falan. iki saat sekil yapti. " aha, simdi harakiri yapacak " derken, kucuk bir bicakla sadece uc kagit sergilendi. bi halt degilmis. bi de, tarotcu turk kizi vardi. tam evlere senlikti. zerrin ozer gulmemek icin zor tuttu kendisini. bi tek, " ya benden korkacak, ya da bana inanacaksiniz " parolasiyla gosteri yapan bebe fena degildi. o da isin final kisminda carsafladi. lenslerini cikarirken cok amatordu. ha, merak edenlere hemen soyleyeyim ekran basinda benim bozuk saat calismadi, kasik egilmedi. sadece kumanda bozuldu. o da cok zapingten. velhasili dun aksam bizim evde resmen maymunluk yasandi. allahtan sinan cetin rezaletin farkina vardi da kisa kesmek zorunda kaldi programi. program bittikten sonra ilginc bi sey yasadim ama. ben her gecenin yatmaya yakin ilerliyen saatlerinde, bir tas balli yogurt yerim. yogurt uykumu getirir, bal beni guclu eder. rahmetli annanem de oyle yapardi. 97 ye kadar yasadi. bi aksam yogurt yerken, organlari iflas etti. babam 4-5 yaslarindayken seslerimizi gizli gizli teyp kasedine kaydetmis. hatta o kayitlarin birinde bile yogurt sayikliyorum. annem bana kofte yedirmeye calisiyor, ben yemek istemiyorum. anneme kucucuk agzimin icinde zor donen dilimle " dogut vasa, dogut yeyim " diyorum. o derece severim yogurdu yani. neyse, dedigim gibi dun program sonrasi yogurdumu kasiklama basladim. bi ara elimdeki tatli kasigi, sapindan egilir gibi geldi bana. fazla ustunde durmadan, kafayi vurup yattim.
    (judas, 18.04.2008 09:03 ~ 09:20)
  20. yaşamında heyecan kalmamış, yaşam gailesinde bir oraya bir buraya sürüklenen insanların oluşturduğu toplumlardan oluşan dünyada, insanlar üzerinde çok olumsuz etki yaratabilecek bir gösteri.

mevzuu, insanlık tarihinde, bilim tarihinden çok daha fazla süre üzerinde kafa yorulan telekinesi ve hipnoz üzerine kurulu. beyin dalgalarının mahiyetinin daha tam anlamıyla çözülemediği günümüzde yapılanların uhrevi olduğu savlanır ve üzerine basıla basıla dile getirilirse, buna inanmaya hazır milyonları bir anda gaza getirebilir.

özellikle çetin'in ikide bir allah, ya rab, allah-ül azim gibi nidaları bu gösteriyi şimdiden bir ayine dönüştürmeye aday. ilk yayının konukları ise ustalıkla seçilmiş. her gördüğü olağandışılığı gayb ile ilişkilendirebilecek zerrin özer, harbi delikanlı! teoman(yayının adına da uygun), güzel kızımız zeynep (soyadı?).

ha bir de vauuuuv, heeeyyy, süppeer! diyen bi garip ablamız vardı sarışın, co-center gibi abuk bir isimle anılan mekanda ikamet ediyor. yardımcı merkez deseniz olmaz değil mi? neyse!

yarışmacılardan biri öte aleme kayıp, inlerle cinlerle konuşuyormuş gibi beyin okumaya kalktı, arkada çalan müzik ise bir hırıstiyan ilahisi ya da norsların törensel müziklerinden bir parça idi. garip!

dün gece, televizyon önünde şaşakalmış, bu olanları yüce yaratıcı ile bağlantılandırmış ve bunları yapanları üstinsan olarak görmüş binlerce insan olmuştur. umarım sayıları artmaz ve yayın, bu biçimi ile bir kez daha karşımıza çıkmaz. zira insanlar zaten bir dal arıyorlar tutunacak, onlara her an kırılacak, yapay bir dal uzatmayın bari.

cehalet boş havuz gibidir, damlattığınız her damla suyun önemi vardır. dolu havuza damlatsaydınız hiç önemsemezdim damlalarınızı ama bu zehirli civa damlalarınızı kendinize saklayın, ya da arıtın ondan sonra çıkın insanların karşısına.

bu bir gösteri, allah yolunda bir şeriat değil, g.ö.s.t.e.r.i, hiç olmazsa bunu vurgulayın.
    (Kackelacka, 18.04.2008 09:43)
  21. dün gece star ekranlarında; zaman zaman tırsıtan, zaman zaman şaşırtan, hatta kimi zaman hapşırtan -belki programla ilgisi yoktur- televizyon programı.
    yahu arkadaş hadi kaşığı eğdin, saati çalıştırdın yemedik diyelim, berk abimiz -tırstığından yalakalık yapan yazar- gözlerini belertipte, egzorsist edasıyla kapalı zarflardaki yazıları mı okudu? , diğer tarfla bağlantıya mı geçti? her ne yaptıysa gece sıçmaya gidemedim lan. berk abimizi birinci seçin, programı da bitirin ulan. bi de sizle mi uğraşıcaz!
    (bloodsucker, 18.04.2008 11:42)
  22. türk insanına göre olmayan programdır.

+ şimdi düşünce gücüyle kaşığı yamultmaya çalışıyoruz.
    - ahhh yavul ulan kaşık, (çaktırmadan manuel olarak yavultulur)
    + pozitif enerji.
    (bi biskreme verdim, 18.04.2008 11:46)
  23. uri geller in rahmetli dedemin, hac vazifesinden ziyade getirmiş olduğu saatimi çalıştırdığı program...

ama, öyle böyle değil, saat öyle bir çalışıyor ki, bir gece içinde, tarih 27 haziran 2008 olmuş $erefsizim; mezun bile oldum yani üniversiteden son finallere girmeden. Allah senden razı olsun uri amca.

(bkz ; büyüklere masallar)
    (faidelibilgi, 18.04.2008 11:48)
  24. (#3250560)
    (galapagoslu iguana, 18.04.2008 11:51)
  25. şöyle bir şey olacak iki üç program sonra, gör bak;

+ şimdi konsantre oluyoruz ve bardağı çatlatıyoruz. başlayalım..
    - ıığğmmppffhh!
    + olmadı. bir kez daha deneyelim..
    - valla gavur yapmış be.. çıt demedi hakikaten!
    + paşabahçe o..
    - dünya standartlarındayız desene..
    (kuzgun, 18.04.2008 11:56)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak » yaran ruyalar » karanfilli naciye » evlenince degisenler » alkolun bunyede yarattigi etkiye dayanarak » alternatif duz adam diyaloglari » careless whisper » montajelemani » alahilaf ul kanun » beykoz » karnimac » evde kimse yokken tuvalet kagidinin bitmesi » der uhte » sozluk ici arama » pimpmysearch com » benimle evlenir misin » hz muhammed in cinsel hayati » fibonacci » ali sunal » sapli kiz » bedel i misil » kara mizah comic sans ms » futbol maclari iki topla oynansin » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » volkan arslan » iki kati ya da hic » unutturulanlar » biri forward mi dedi » su icene dokunan yilan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa