sinan akyuz 

kapat
  1. bana sirtini donme ve etekli iktidar adlı kitapları ile şehirli erkeklere yol gösteren yazar...
    (ferrole, 14.05.2006 15:00)
  2. yakın bir rzamanda iki kisilik yalnizlik adlı kitabını piyasaya süren erkek hakları savunucusu gazeteci yazar.
    (ferrole, 18.03.2007 19:23)
  3. sabah gazetesi günaydın ekinde kadınlar&erkekler&ilişkiler adında ilginç yazılarıyla dikkat çeken yazar...
    (crazyhodja, 08.05.2008 19:40 ~ 19:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» savsat bari » kola kutusunu sallayarak yoklayan garson » gittin » uzun otubus yolculuklarindaki guzel kiz » mesaj hani » muslum kosker » sebnem kisaparmak » meyve salatasi » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » anasimezardikecekmis » transilvanya » cirkin kadin vardir sokayim vodkaya » muz » hammer of the gods » ankara universitesi bahar senligi 2008 » madrugada » parfum » ozel halk otobusu soforleri » memnun kaygisiz in basbakan olmasi » capi goren cevre aci » cirkin kadin yoktur » merhametten maraz dogar » hz muhammed in cinsel hayati » deniz atamturk » 13 mayis erisim bayrami » boyun citlatmak » sevisirken iki eli birakmak » esnaf » opusurken dikkat edilecek hususlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa