simultane ceviri 

kapat
  1. önemli siyasi görüşmelerde devlet büyüklerinin dediklerinin anında çevrilmesi.
    (zlatan1937, 10.10.2006 01:16)
  2. ingilizcesi simultaneous translation olan ve kesinlikle doğuştan gelen yeteneklere bağlı olan eş zamanlı, sözlü çeviri türüdür.
    çok stresli bir iş olmasına rağmen, bu işe aşıksanız çok zevklidir, nitekim insanların arasında köprü olma hissiyatı bu işi yüceltir, doruklaştırır...
    harika iştir...
    (bocekticareti, 10.08.2007 19:38)
  3. akıllara bu videoyu getiren meslek dalı.

http://www.youtube.com/watch?v=qgrgdoPvbHU +
    (Sarp, 28.08.2007 04:37)
  4. ntv'nin bu işi hakkıyla yapan elemanları mevcuttur.
    (nicomedian, 05.10.2007 03:59)
  5. (bkz: fatih terim'den simultane çeviri dersleri)
    (SuluBoya, 11.12.2007 18:41)
  6. mircea lucescu'ya yapılması çevirmen için tam anlamıyla eziyet olan faaliyet. adam susmuyor çünkü.
    (grand ekinoks, 11.12.2007 18:47)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 2086 eurovision sarki yarismasi » the house cafe » grup sokak » uludag sozluk seks kurulu » death is the road to awe » kimse beni sevmiyor » josef stalin » pentagram » baslik ve nick uyumu » ucuncu selim » pizza bulls » sarkilara ani yuklemek » milvan kalesi » pelezinho » itu sozluk » tornado » tayyip erdogan in 19 mayis torenine katilamamasi » cool kelimesinin turkce deki tam karsiligi » ctrl j » akaretler duraginda mivaylayan adam » hickirik » universiteli olmasina ragmen sevgilisiz moron » namik kemal muzesi » yasar kemal » ayasofya kilisesi » muslumansan camiye git hiristiyansan kiliseye » kisa araliklarla eksi oy veren ibne » karina » izmarit a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa