simsirli 

kapat
  1. avrupa birligi'nin köye kanalizasyon sistemi ve aritma tesisi kurmak için hibe etmek istediği 360 bin euro'luk parayı, "çoğumuz avrupa birliği'ne karşıyız" ve "bu zamanda kim kime durduk yere para verir, kesin bir düşünceleri vardır. ayrıca küçücük köyde tesise ihtiyaç yok" diyerek geri çeviren karadeniz köyü.

haberi dinlerken insan ister istemez "helal olsun" diyor. eminim, bazı toplantılarda turkiye cumhuriyeti devletin bakanlarını cut the crab diye azarlayan avrupali yetkililer bu olaya inanamamışlardı.
    #2436115 (bonkor banker, 06.10.2007 19:50)
  2. (bkz: avrupa birligi bize niye para versin)
    #2436119 (larker, 06.10.2007 19:51)
  3. (bkz: avrupa birliği hibe fonu)
    #2436132 (laedri, 06.10.2007 19:54)
  4. Bölgesel adaletsizliğin ve rekabet gücünün artmasını isteyen ab çeşitli konularda ve zamanlarda hibe ve kredi vermektedir.
    hibe ve kredilerdeki asli amaç göçle ortaya çıkacak maliyetleri kaynağında (göçü engelleyerek) çözmektir. lakin hemşerilerim öküzün altında buzağa arıyarak olayı laz fıkrasına dönüştürmüşlerdir.
    kullanmadığımız her hibe yunanistan başta olmak üzere ispanya, portekiz ve irlandaya hibe olarak geri dönmektedir.
    #2438437 (camp nou, 07.10.2007 05:20)

© 2008 - uludağ sözlük

simsirli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. simsirli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simsirli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karisi tarafindan 300 kez aldatilan adam » baslangicta melih gokcek ve aziz kocaoglu vardi » yaran diyaloglar » nargile icip sigara icmeyen enteresan insan » entry e minibus demek » kaza gecirdikten on dakika sonra gelen evham » pirezantibil » dallama dalamasi » nikini cok sevdim haydi cikar bebegim » harry kewell a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games