simdi yapisirim ben sana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ucarim simdi sana
  2. ben de simdi sana geliyordum
  3. yakisti mi bu sana simdi
  4. simdi ben sana nasil inanirim
  5. simdi sen gidiyorsun ya herkes sana bakacak
  6. simdi sen donuyorsun ya herkes sana benzeyecek
  7. simdi sana verirsem herkes isteyecek
  8. simdi sansal ben sana anani diyorum
  9. simdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek
  10. simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek

© 2008 - uludağ sözlük

simdi yapisirim ben sana başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. simdi yapisirim ben sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simdi yapisirim ben sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ehl i beyt » kartvizit bastiran orospu ve annesi » hata raporu gondermenin delikanliligi bozmasi » bayan yerine kadin demek » kimya ogretmeninin oksijen demesi » yapildiginda insani rahatlatan seyler » kucuk ibo » hakki yalcin » pirincinicindekibeyaztas » marmarakampus com a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games