simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek 

kapat
  1. (bkz: şimdi sen osuruyorsun ya herkes sıçacak)
    edit: Başlık başımıza kaldığından ötürü bir tanım yapmak farz oldu.

tanım: simdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek'in moda mevzu bahsine meze olmasıdır.
    #3235057 (hothead, 05.04.2008 23:43 ~ 22.05.2008 09:04)
  2. sacit kral'ın sahika kocarslanli'ya söyleme ihtimali yüksek olan cümledir. *
    #3236446 (slywitch, 06.04.2008 12:29 ~ 12:36)
  3. (bkz: simdi sen gidiyorsun ya herkes sana benzeyecek)
    #3236760 (zehir, 06.04.2008 13:56)
  4. (bkz: moda ikonu)
    #3429137 (fewzi1907, 21.05.2008 23:12)

© 2008 - uludağ sözlük

simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» celtek tumulusleri » necaxa » kavusamazsin orospu olur » cupcake » lucescu nun konusmak icin fotomac i secmesi » disturbia » haris alexiou » ayyash maghanda » turbanin altina giyilen bere » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » requiem for a dream » red alert 2 » royal academy of dramatic art » keske fener de olsak » iste kuku kuku geldim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » davidoff » cehennem dialoglari » zehir » sevgilinin hasta olmasi » ask tuketir » serbest kararlilik » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » hem sucsuz hem gucsuz hem halsiz olmak » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » senaryo kabizi senarist » umit davala » babanin sapkasini yere dusurmek » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » ask kahreder » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak