simdi isim var simdi cisim var 

kapat
  1. cübbeli ahmet hocanın bir vaazında geçen cümledir. kendini dünya hayatının aldatıcılığına kaptırmış olanlara söylenmiş tokat gibi cevaptır ayrıca. http://youtube.com/watch?v=deIoFG20uIo +

-biz ahiret yolcusuyuz esir küsür yolcu ağası ne olursa olsun sen bu yolu bırakmıcaksın.
    çünkü ölüm ansızın gelir ben namazımlan abdestimlen cemaatimlen zikrimden sohbetimden ayrılamam ne olursa olsun.
    -misafir geldi misafirliğe gittim, şimdi yaz var şimdi kış var, şimdi işim var şimdi çişim var; e ömür bitti.
    -gençken diyor işim var, ihtiyarken de diyor çişim var, prostot oldu camiye gelemiyo. ee gençken gelme ihtiyarken gelme, ölünce geleceksin musallaya.... hıııaaeeee.
    -ondan sonra nasıl bilirsiniz!!! nası biliriz görmedik ki herifiii. camide görmedik ki herifi nasıl biliriz.

(bkz: iyi biliriz hocam)*
    #2633588 (no leaf clover, 26.11.2007 22:26)

© 2008 - uludağ sözlük

simdi isim var simdi cisim var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. simdi isim var simdi cisim var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simdi isim var simdi cisim var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdulkadir es sufi » alkollu sozlukte takilmak » caylak » evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » ortaya karisik laf salatasi yapan sagci » ne yaptim biliyor musun » askin insana yaptirdiklari » izmir sevgisi » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » mulayim » komunistler akp lilerden daha serefli » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » vecit » meshur filozof laflari » isletme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » veysel bozkurt » avanak kuzenler » abberline » rusya borsasi » entheogenic » evlilik » sevgiliyi sol frame getirmek » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » yapay zeka » ajda pekkan » iyi saatte olsunlar in barinma mekanlari » diferansiyel denklemler » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » uludag sozluk » milan osterc