simdi gelelim asli konuya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gel gelelim
  2. gelelim canakkale ye
  3. patlat bir entry de kendimize gelelim
  4. annenler uyudugunda haber ver kalkip gelelim
  5. sayin rte koske cikin ki eslerimizle gelelim
  6. konuya fransiz kalmak
  7. konudan konuya atlamak
  8. lutfen bu konuya girmeyelim
  9. her gun baska bir konuya takilan yazarlar
  10. tebrikler cok muhim bir konuya deginmissin

© 2008 - uludağ sözlük

simdi gelelim asli konuya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. simdi gelelim asli konuya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simdi gelelim asli konuya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» lost control ile geziyorum » omer tugrul inancer » srebrenitsa katliami » nerd » eksi de ilgi goren basligin uludag da bos kalmasi » eintracht frankfurt » eaglemre » nt » yaran msn iletileri » alain bosquet a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games