simdi farkettim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. simdi isim var simdi cisim var
  2. o simdi ne yapiyor su anda simdi
  3. simdi daha sakin simdi daha kontrollu
  4. simdi bir de boy ver
  5. simdi git
  6. simdi yok
  7. ya simdi ya da hic
  8. ya simdi ya hic
  9. simdi now
  10. ne ki bu simdi

© 2008 - uludağ sözlük

simdi farkettim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. simdi farkettim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simdi farkettim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » yalnizlik » eski sevgiliye vurayim done done gitsin » ekonomik kriz » okul kantininde kimiz satilmamasi » kpss na genel kultur sorusu tavsiyeleri » muz orta » duz adam » 314 » bye yerine by diyen msn insani » sarkilardan akilda kalan cumleler » kimiz » breaking bad » gaba » obtundasyon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » dam ustunde biber kurutan eski sevgili » kurtlar vadisi pusu » ogrencilik gunleri » ailenizi nasil 5 ytl den ucuza doyurursunuz » the wind that shakes the barley » sabahtan aksama kadar sevismek sevismek sevismek » art of fighting 3 the path of warrior » sevgiliden ayrildiktan sonraki bir dakika » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » yemekten sonra sofrayi toplayan evli erkek » hela yerine bela diyen yasam formu » katapleksi » britney spears » alev korun » camel natural flavor