simdi de hede dedim abooooooooooow 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ne dedim lan simdi ben
  2. ne dedim ki sictin dedim
  3. elif dedim be dedim
  4. hede
  5. hede ne lan
  6. bla bla hede hodo
  7. hede hodo
  8. hede hude
  9. ak sakalli hede
  10. hede demek

© 2008 - uludağ sözlük

simdi de hede dedim abooooooooooow başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. simdi de hede dedim abooooooooooow ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simdi de hede dedim abooooooooooow nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rapper ninja » ipek senoglu » japon » windows vista » carnaby street » durduk yerde sinir olmak » kiz arkadasin sacina sakiz yapistirmak » abd nin dunyaya kazandirdiklari » 15 20 dakikalik gariplikler » kollari killi kizlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games