simdi cennette beni dinledigini 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. simdi gel de gor beni
  2. beni simdi vurun
  3. simdi o da beni dusunuyor mudur
  4. simdi beni kurtar gonul
  5. olursem beni seninle ararlar simdi
  6. simdi ben zamanin beni sanciya mihladigi yerdeyim
  7. beni simdi omaha beach e salsan berlinden cikarim
  8. otobuste ne dinledigini belli etmek
  9. sozlukte ne dinledigini goster ozelliginin olmasi
  10. insanlarin neden metal dinledigini anlamak

© 2008 - uludağ sözlük

simdi cennette beni dinledigini başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. simdi cennette beni dinledigini ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simdi cennette beni dinledigini nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solcularin kullanmayi sevdigi kelimeler » on iki ion kenti » sozluk yazarlarinin web siteleri » coss » yaran entry silinme sebepleri » galsray » umit ozdag » olasi 2008 erken secim sonuclari » gidecegim diyerek dikkat cekmek » choke a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci