simarik smiley 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. simarik
  2. smiley smiley destaney
  3. smiley burcu smiley
  4. simarik sevgili
  5. simarik ve tembel olmak
  6. zeki ve simarik ogrenci
  7. tek cocuklar simarik olur
  8. simarik turk kizi
  9. fazla simarik olmak
  10. ilgi manyagi simarik kizlar

© 2008 - uludağ sözlük

simarik smiley başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. simarik smiley ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simarik smiley nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » sozluk yazarlarinin eksi oy itiraflari » hasretinden haci sakirler eskittim » mental retardasyon » yilmaz ozdil » hipoparatiroidi » x e koyayim sana bir sey olmasin » tekellerin 8 yil onceki uretimi bugun yapamamasi » somatik sanri » para getiren tum kaynaklari satilan ulke » 15 subat » herkes kendinde olmayani ister » hellas » yeni bir yol gerek » otomatizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amigurumi » yeter la » insomni » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » sona dogru » kasimda zirve baskadir zirvesi » vw beetle da nazi marsi dinlemek » geometri bilmeyen giremez » online olanlar » konusan sisme kadin » katlanmak » kesif sanrilari » betimle beni behcet » iyilik yapmaya gelmiyor aq denilen anlar » ordo