simardi kilitlendi dondu kaldi 

kapat
  1. bir kurumun geleceği adına kendisinden çok şey beklenen genç ve tecrübesiz insanın, sürekli övgü alması ve gece hayatına alışması sebebiyle performansında önce durulma, ardından düşüş yaşayarak, iyice gözden düşmesini ifade eder.
    #895679 (abberline, 22.11.2006 20:40)
  2. bircok olayi ayni anda yasayan kisi, yeni yazarimizmis ayni zamanda. * * *
    #949261 (KoPuSh, 04.12.2006 19:25)
  3. yazıların başlıklar altında kaybolmadan arada hatırlanarak okunduğunu bilen yazardır.* Ellerine sağlık.
    #1771261 (insaneti, 15.06.2007 11:51)
  4. mükemmel bir nik seçimi yapmışi yazar.*
    (bkz: bana bir şeyhler oluyor)
    #2857169 (onurude, 18.01.2008 15:17)
  5. (bkz: dalma kalma)
    #2964132 (junior, 07.02.2008 06:07)
  6. bana bir seyhler oluyor adlı oyunda altan erkekli'nin canlandırdığı hilmi duran adlı karakterin başına gelen feci hadise. bu hadiseye teşhisi de adnan bey koymuştur.
    #2964143 (aliterasyon, 07.02.2008 06:22)
  7. bir insana ardi ardina söylenebilecek sifatlar topluluğu.
    #2964145 (cheap death, 07.02.2008 06:24)
  8. ilk önce kalır, sonra sürekli durduğu farkedilir, elindekileri bırakmayınca kesin kilitlendi denir, etkiye tepki vermeyip iyileşme hevesi olmayınca da şımarır. bir gariptir.
    #3030707 (flyaway, 19.02.2008 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

simardi kilitlendi dondu kaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. simardi kilitlendi dondu kaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu simardi kilitlendi dondu kaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» istanbul un otopark sorunu » melda irmakkesen » kaan altan » sozcu » sana suresiz izin veriyorum » ne dedene nene de ne nenene dede de » ask nazlanir » coca cola nin spermleri oldurmesi » kurtlar vadisi pusu giray » osman pamukoglu » berlin filarmoni orkestrasi » ilkokulun vazgecilmezleri » bilgisayar faniyla odayi isitmaya calismak » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » revolver » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kanye west gozlukleri » alp ustungor » kuzey irak » ask konusur » kurtce turkiye de hic yasaklanmadi diyebilmek » kazanan baris olacaksa pkk ile masaya otururum » beni birakip nerelere gidersin mysql server » kaltar » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » ah bir atas ver » bacak bacak ustune atmisken pa bilegini yamultmak » basligi altinda onune gelene hakaret etmek » saksafon calan bir insan olmanin zorluklari » ruyada uyuyamamak » kokusu tadindan guzel olan yiyecekler