sima 

kapat
  1. surat, yüz, çehre anlamındaki kelime.
    #154776 (Eqin, 07.04.2006 02:28)
  2. 1996 yilinda herseye ragmen isimli sarkisinin klibinde, central parktaki buz pistinde turuncu montuyla beyaz bir piyanonun ustunde oturup,o zamanin en guzel sarkisini seslendiren, hatta klipte al bano ve meltem hakarar gibi isimlerin de gorulmesiyle kendinden epey bir soz ettiren, 1975 dogumlu, asil adi Sema Sarikaya olan, klibi izlenip nostalji yapilasi kadin sarkici.

--spoiler--
    http://www.youtube.com/watch?v=TUbJqaH2FUs +
    --spoiler--
    #1959022 (miniksaricivciv, 18.07.2007 12:09 ~ 12:11)
  3. yerkabuğunda sialin altında bulunur. okyanusal kabukda denilir. bazaltik kayalardan oluşmuştur ve yoğunluğu 3'ü geçer. bileşiminde si+mg unsurları yaygındır.
    #3582209 (yipranmissozluksayfalari, 25.06.2008 20:00 ~ 20:01)

© 2008 - uludağ sözlük

sima başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sozluge koca bulmaya gelen yazar » ovaniova » yavru balinanin drami » bariz bir tiki tanimi » benim dtp li birine verecek kizim yoktur » 19 30 saniye » ahti » 1526 » teardrop » sozlugun durumuna isyan eden yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games