silmek 

kapat
  1. birinide silmek olabilir bu.Hayatından silip atmak.
    (hendrix, 15.03.2006 21:56)
  2. çoğumuzun farkında bile olmadığı bir hastalık olmuştur artık silmek. düzeltmek yoktur artık bu çağda, modern zamanlarda! yenisi vardır çünkü, başkası vardır... ne gerek vardır ki mücadeleye yada kıymetini, değerini bilmeye... ne gerek vardır ki yorulmaya, kafanı başka tarafa çevirmek daha kolay değil midir... üstelik dopdolu değil midir sağımız solumuz bu modern zamanlarda! bizler değil miyiz artık on'lar yerine yüz'ler bin'ler tanıyan hayatlarında... silmek daha da kolaydır artık, çünkü elbet vardır bir benzeri, hatta daha da iyisi!
    modern zamanlar! kimisine bu ülkede mi yaşayacağım dedirtir, sildirir attırır ülkesini. kimisine seni mi yaşatacağım içimde dedirtir, sildirir attırır daha dün canım dediğini. kimisine seninle mi uğraşacağım dedirtir, sildirir attırır dostunu, kardeşini, ailesini... silmek, eskiden sorsalar zordur derdim, şimdi o da kolaymış, bunu öğrendim.
    (regret, 06.01.2007 00:46)
  3. delete ve backspace tuşları ile gerçekleştirilen eylem.
    (tabuttamenemenyapanimam, 10.01.2007 11:41)
  4. delete ve shift tuslarıyla daha verimli bir silme olur. keşke hayatta da bu tuşlar olsa.
    (martilarisevenadam, 25.02.2007 16:35)
  5. hayata işlemeyen hareket.
    (leggare, 11.06.2007 05:22)
  6. eski smsleri, eski sözlük mesajlarını,mail adreslerini ve hatta önceden değer verdiğiniz ve kazık yediğiniz ya da biraralar bir şekilde etrafınızda bulunan kişilerin telefon numaralarını ortadan kaldırma, bir nevi yok etme işlemidir.

önceleri zor olur
    yaptıktan sonra fazlasıyla güzel olur,dadından yinmez diyelim.

'vazgeçemedğim herşeyimi
    çöpe attım üstüne bastım
    anlatmakla olmuyooor
    yaşaman lazım..
    demin de söylemiştim sana
    sen de yap, güzel oluyor
    demin de söylemiştim sana
    sana
    sana
    güzel oluyor' şarkısıyla da özetlenebilir.
    (cilekrazzi, 25.11.2007 00:47 ~ 00:49)
  7. (bkz: üstünü çizmek)
    (boyaci, 25.11.2007 01:52)
  8. kurşun kalemin ucunu yatay tutup silinmişin üzerine sürttüğünüzde,

görüyorsunuz...

koyu gölgeli...

neyin silindiğini...
    (havada panik, 10.01.2008 02:11)
  9. ara sıra zamanında çok değer verilmiş insanlara da yapılması gereken bir eylemdir silmek. bir gün, ansızın.

bir süre acısı yaşar, sonra boğulmak üzere olan bir kişinin ciğerlerinin yırtılırcasına verdiği acıdan sonra gelen huzur gibi diner ve gider.
    (gothic evil, 13.01.2008 01:46)
  10. moderatör eylemlerinden birisi.
    (AeroZeppelin, 13.01.2008 01:57)
  11. hiç bir zaman tam olarak becerilemeyecek durumdur.* becerende vardır. taktir edilir.
    (hodan, 11.02.2008 23:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» para tasitmayan kart » charlie nin cikolata fabrikasi » serdar bali » dudullulu dul dudu » inatci lekeler » firdevs » hakkini helal et » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » ucak kazasi raporu » ucak fobisi » mehmet barlas » billy sheehan » ozgurlukten bahsedip alevi koyune cami yaptirmak » senol kantarci » doktorlarla girilen komik diyaloglar » gramofon hala caliyor » spermler arasindaki diyaloglar » koycegiz in tarihi eserleri » 302 s » tnt » iyi bir ulkucunun 24 saati » paleface » datca nin tarihi eserleri » ayni evde yasayan 3 hayvan » raj ghat » bank asya birinci lig play off karsilasmalari » yalin » edremit in tarihi eserleri » imf ye dusuk maas sozu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa