silinmesine firsat vermeden entry silen yazar 

kapat
  1. moderasyonun yokluğunu fırsat belleyerek ortama kendince kısa mesaj çeken muharrirdir. çeker-siler. girer, siler. ne olduğunu bile anlamazsın. mesajını illegal yoldan verir kaçar bu. allahın manyağı, fırsatçı it.

ha gönül ister gerek kalmasın böyle şeylere tabii. doğrular format dinlese bi derece. formatı bilenler dinleyebilmeyi becerebilse bir başka derece.

hepsi üçyüzaltmış derece.

sonuç: alayınız topsunuz olm.
    #3621854 (hosaf, 05.07.2008 01:41)
  2. çok sinir bozucu olan yazar çeşididir. bunlar bir de aklı sıra ayar vermek amaçlı yazdığı entryde, ayar verilen yazara yönelik özel mesaj tadında kişisel not yazarlar. ("eğleniyoruz kardeş nihahaha"!) işte o anda bir screenshot alarak o fırsatçı yazarımsıyı hem moderatöre şikayet edip çaylak etmek, hem de o "entry"sini müzeye koyup dünya aleme rezil etmek vardır. yakışır.
    #3621871 (ashtarte, 05.07.2008 01:48 ~ 01:50)
  3. mesajı yazdıktan sonra "aman tanrım ne yaptım ben böyle!" moduna girerek tükürdüğünü yalayan kaypak ve bir o kadar da godoş yazar modelidir.

iyi niyetlisi, "bu yazının insanlığa katacağı bir şey yok!" diye kendini yiyerek sileni yok mudur? elbet vardır. belki de temiz bir insandır, o kadar üzerine gitmemek gerekir. ama adı çıkacağına canı çıksın insanın. godoş damgasını moderasyondan yer bi kere.
    #3621873 (fenasi rinlerim, 05.07.2008 01:48)

© 2008 - uludağ sözlük

silinmesine firsat vermeden entry silen yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. silinmesine firsat vermeden entry silen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu silinmesine firsat vermeden entry silen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» saygi ozturk » dani california » seri eksi oy veren ibne olmanin hazzi » modiodal » ismail yk nin bir numara olmasi » intihar edermis gibi yapmak » dshe teamsah » repechage » ozel olmadigini anlamak » kimler unutmadi ki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games