silinecek denilen entry e surekli arti oy almak 

kapat
  1. * orjinali "silecegim diye not dustugun entrynin delice artilanmasi" idi lakin sigdiramadim.

kaderin ve sozluk yazarlarinin oynadigi oyunlardan biridir. bir entrynin sonuna "bu baslik silinir, ben de silecem birazdan" veya "oy vermeyin silecem birazdan" gibi mantik disi notlar dustugunde yazarlar inat etmiscesine o entryi oylarlar ve nedense o oylar da hep arti olur. cins misiniz lan? ters misiniz? ozenle girilmis entryi eksiliyorsunuz, gotumuzle yazdigimiz entryi artiliyorsunuz. te allahim!

olmustur size de, oluyor bana..

edit: baslik mutasyona ugramis. kimse demedi lan silinecek diye. ben diyorum silecegim diye.

olsun anladin sen.
    #3244114 (KoPuSh, 08.04.2008 01:56 ~ 02:00)
  2. "eşeğin aklına, karpuz kabuğunun düşmesi" gibidir...
    #3244128 (babach, 08.04.2008 02:02)
  3. yaşam fonksiyonlarını yitirmeye başlamış hastaya sürekli elektroşok verilmesi gibidir.
    #3244534 (turcoman, 08.04.2008 08:41 ~ 08:42)

© 2008 - uludağ sözlük

silinecek denilen entry e surekli arti oy almak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. silinecek denilen entry e surekli arti oy almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu silinecek denilen entry e surekli arti oy almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» afedersiniz ama tarak gibi baslik aciyorsunuz » uludag sozlukteki cozulemeyen sirlar » dilara gonder » uludag sozluk misyonu » bebisim » hint avrupa dil ailesi » olgun kiz » ozel olmadigini anlamak » malimtrak » isci kesiminin paragoz ve doyumsuz olmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games