silinecegi belli olan entry yi oylamak 

kapat

1. başlık yavşaklaştırma timi tarafından gayet güzel yavşaklaştırılan başlıklara girilen yavşak entrylerin -ki buna 3 5 dakika sonra silinecek entryler de denir- oylanmasıdır. oylamasıdır. oylamaktır. hayır silineceği kabak gibi belli zaten, ne gerek var anlamadım. anlamaya gittim gelicem.
    #800605 (redwinemania, 01.11.2006 21:03)
  2. (bkz: yanlış açılan başlığa verilen ayarı oylamak)
    (bkz: ben bugün bunu gördüm)
    #800614 (thedewil, 01.11.2006 21:04)
  3. (bkz: silineceği belli olan entry i oynamak)
    #800624 (thedewil, 01.11.2006 21:05 ~ 21:06)
  4. oylıyalım oylatalım kampanyasının şehvetine kapılan uuserlar tarafından yapılan eylemdir.*
    #800652 (Rurouni Kenshin, 01.11.2006 21:10)
  5. moderasyona verilmiş bir mesajdır ama moderasyon hiç oralı olmaz o ayrı mevzu.
    #800687 (xiphoideus, 01.11.2006 21:14)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

silinecegi belli olan entry yi oylamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. silinecegi belli olan entry yi oylamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu silinecegi belli olan entry yi oylamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about silinecegi belli olan entry yi oylamak. Copyrights of the articles are belong to their authors.