silikon yanmasi 

kapat
  1. Silikonun yanması gökfiziğinde inceleniyor olup, bir gün süren ve dev yıldızlarda gerçekleşen bir bölünüm tepkimesidir. Bu süreç genelde yıldızların yaşamlarının sonunu simgelemektedir, zira bu duruma gelindiğinde tüm yakıtlarını harcamışlardır. Silikonun yanması yerçekimsel kasılma ile başlayıp, yıldız merkezindeki sıcaklığı 2,7-3,5 milyar kelvin düzeyine çıkarır. Sıcaklığın tam değeri kütleye göre değişirim göstermektedir. Silikon yanma süreci tamamlandığında, yıldız patlar ve Tür II üstnovaya dönüşür.
    #2258703 (lost control, 04.09.2007 04:03)
  2. doktor bey erkek arkadaşım göğsümde sigarasını söndürerek silikonumu yaktı diyen deniz akkaya gibi bir mankenin yaşayabileceği silikon yanması durumudur. (bkz: konuyu sulandırmak)
    #2258713 (bohembebek, 04.09.2007 04:05)
  3. caaanım silikonun yanması hadisesidir.
    #2258718 (javelin, 04.09.2007 04:08)

© 2008 - uludağ sözlük

silikon yanmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. silikon yanmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu silikon yanmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» on your marks » final sinavi oncesi son gece » 1502 » ronaldinho gaucho de assis moreira » uzun sacli kupeli erkek tipi » yalniz benim icin bak yesil yesil » uludag sozluk vs eksi sozluk vs itu sozluk » sermet altindag » buyuk lokma yut buyuk laf soyleme » pic sozluk yazarlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games