silent witness 

1. az önce tnt'de yayınlanıp biten ama nedensiz bir biçimde ne yayın akışında ne diziler kısmında görülebilen dizi. cesetleri kesip biçen bir kadının maceraları anlatılıyor.
    #3243848 (akustikcinayet, 08.04.2008 00:57)
  2. tnt'de pazartesi günleri türkçe lost'dan sonra yayınlanan bbc'nin uzun soluklu olay yeri inceleme dizisi. kalitedir. bir konuyu 2 bölümde işler. csi ny ve csi miami'nin eline verecek bir yapısı vardır. ilk csi(las vegas olanı) ile gönül bağım olduğundan onu ayrı tutuyorum. tekrarları pazar gecesi verilir.
    #3388325 (el cordobeslerin yedincisi, 12.05.2008 18:08)

© 2008 - uludağ sözlük

silent witness başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. silent witness ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu silent witness nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» savas ciksa da banka soysak diyen ergenekoncu » olum orucu sehitleri » los angeles clippers » saipsiz » iyi geceler » perihan magden » fakirleri dinliyorum gozlerim kapali » cirkin kizlarin sanal alemde itibar gormesi » hellboy 2 the golden army » shawn johnson a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games