silent library 

kapat
  1. 6 adet japon gencin bir kütüphanede yaptıkları yarışma. tek kural var o da ne olursa olsun ses çıkarmamak.
    http://www.youtube.com/re...library&search=Search *
    #2120733 (taharetmuslugu, 12.08.2007 22:11)
  2. zencilerden intikamımızı alan gençler! (bkz: intikam soğuk yenen bir yemektir)
    #2128132 (ulyssesindublin, 14.08.2007 00:08 ~ 00:09)
  3. birkaç japon ve bir adet çam yarması siyahi elemandan oluşan bir grubun net aleminde ses getirmesine neden olacak kadar orjinal, eğlenceli ve komik bir video serisidir.

oyun turn based işler, her tur öncesi bir ceza belirlenir ve farklı kartı seçen bu cezaya katlanır. Ancak oyun bir kütüphanede geçmektedir, ve cezayı alan kişi ne hissederse hissetsin ses çıkarmamak zorundadır. izlerken sırıtmanıza engel olamazsınız..

ben de oynamak istiyorum bundan..

http://www.youtube.com/watch?v=LdgdBOTUSqg +
    #2713643 (double cross, 18.12.2007 23:17 ~ 23:21)

© 2008 - uludağ sözlük

silent library başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. silent library ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu silent library nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fenerbahce galatasaray 2009 uefa kupasi finali » claudio maldonado » yeni baslayanlar icin arabistan » 2008 ekonomik buyume hedefinin yuzde 5 5 olmasi » bir pezevenkte olmasi gereken ozellikler » titfuck » rothschild » gillian armstrong » closer » charles fourier a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games