silahli soygun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. silahli orgutu silahli orgute kirdirtma stratejisi
  2. soygun
  3. sabit soygun
  4. maskesiz soygun
  5. soygun filmleri
  6. polislerin soygun yapmasi
  7. soygun plani hazirlamak
  8. soygun konulu filmler ve kliseleri
  9. islam ile soygun carkini dondurmek
  10. mezarlikta soygun yapan hirsiz

© 2008 - uludağ sözlük

silahli soygun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. silahli soygun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu silahli soygun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran msn diyaloglari » frank rijkaard » hocaya tavir alan ogrenci » en iyi ikililer » sehit annesi olmak » ekim 2008 ankara ulasim zammi » aysun kayaci » stevemcqueen olmak » gulhan sen » dengir mir mehmet firat in istifa etmesi » istanbul surlari » zafer oger » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » sonraki blog » zeplin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » busbutun kapitalistlesen martilar » berlin filarmoni orkestrasi » jan devrim » imkb » silence is golden » kapini calan benim » fatal » silmekten asinan burun » ilk okul cocuklari gibi kavga yapmak » oguzhan ozyakup » yaran yanlis okumalar » beni birakip nerelere gidersin mysql server » mesut yar » hepsiburada com » tatilde calismak