siktigimin 40 karakteri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yazi karakteri
  2. isim karakteri
  3. semtlerin karakteri
  4. kedinizin karakteri
  5. karakteri yasama gecirmek
  6. en karizmatik oyun karakteri
  7. fizik yasasinin karakteri
  8. 50 karaktere tek karakteri sigdiramamak
  9. sizinti yazi karakteri
  10. sms atarkan 160 karakteri dolduran tip

© 2008 - uludağ sözlük

siktigimin 40 karakteri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siktigimin 40 karakteri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siktigimin 40 karakteri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eczane kokulu idrar » amigurumi » kucuk park » enkontinans » anket yaptim mutlu oldum » nur fettahoglu » anlayis bekleyen sevgili » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » labilite » izmir bilir ya » faroe adalari » mutlu olmak icin » yedi iklim » degeneration » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » psikopatlastiran ilkokul sarkilari » pkk nin lider kadrosu » glz imana » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » i m so lonesome i could cry » yesil isik » victoria » puerperal psikozu » kulturpark » tahrip gucu yuksek diziler » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » enflasyon dustu diye sevinen issiz » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » lavinya » temel fikralari