sikkeri muvi ha 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sikk i evvel defterdari

© 2008 - uludağ sözlük

sikkeri muvi ha başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sikkeri muvi ha ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sikkeri muvi ha nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekt » camel natural flavor » biralem » dam basinda oturan eski sevgili » labilite » badem » erkek berberinin dirsege yaslamasi » yasama git olumunu bekle » tivordiyznak » vakit » lost » bizimle ugrasma takimi toparla » metin 2 » icki icerken icilmemesi gereken son yudum » yeni baslayanlar icin insanlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gulsen abi » hic fake hesabi olmayan yazar » yardimci kadin oyuncu » eski sevgilinin fabrika ayarlarina donmesi » 2008 ekonomik krizi » perde ani » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » haykocepkin biz » get the best fuck the rest » mattoni » stereotipi » mikrosefali » bu cocuk okumas » yapay zeka » dam ustunde un eleyen eski sevgili