sikilmis eksi limon 

kapat
  1. (bkz: ukte)
    *
    *

bir alet vasıtasıyla sıkılmıs olan eksi limondur.
    sıkılıp , suyunu kaybettigi icin burusmus porsumustur.
    Kabuktan ibarettir.

olsa olsa artık limonlu kek yaparken kabukları rendelenerek kullanılabilir. Eninde sonunda cope gitmeye mahkum eksi limondur.

Ha bir de sıkılmak (can sıkıntısı vs) anlamında düsününce de, canı sıkılan eksi limon anlamına gelebilir.
    #962876 (papaya, 07.12.2006 14:14 ~ 14:17)
  2. efsane limon dergisi'nın şu andaki hali.
    (bkz: sikip batırmak)
    #1625945 (tiftik kecisi, 09.05.2007 21:35)
  3. türkçe karakterin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir başlık. adamı sapık sandım başlığı okuyunca.
    #1625947 (deatly, 09.05.2007 21:36)

© 2008 - uludağ sözlük

sikilmis eksi limon başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sikilmis eksi limon ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sikilmis eksi limon nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yonerge » olaganustu iddialar olaganustu kanitlar gerektirir » radyo uludag » post core » lazim oldugunda asla bulunmayan seyler » bir erkegin heteroseksuel kalma gucu » sevismek » gothic evil » yaran olaylar » milkshake ile oruc acan tikky a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games