siki 

kapat
  1. sıkı:
    -sık sık dokunmuş olan, gevşek olmayan, (sıkı dokunmuş kumaş).
    -zor, uğraştırıcı (çok sıkı bir öğretmen).
    -sağlam, güçlü, ilgi çekici (oo çok sıkı bir araba bu).
    -kalın giyinmek (sıkı giy çocuğum üstünü).
    #221906 (asiti kaçmış kola, 08.05.2006 18:15)
  2. ece ayhan'ın şiir veya şair eleştirisinde sıklıkla kullandığı deyiş.
    #3810584 (needle, 13.08.2008 01:40 ~ 01:41)

© 2008 - uludağ sözlük

siki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarp kuray » masonluk » klozet davasi » janine jansen » sempatik olmak icin hihihi diye gulmek » muratti » mehmet can » priapizm » munchausen sendromu » byegm » gulsen abi » zall bana server bul lan allahsiz » ayak bakimi » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » bas gaza adli parcanin sozlerini ezbere bilmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » gunes gazetesi » golf » sabah sabah cikardiniz beni yoldan » ayran ile sigara icmek » aslinda bir konu var » henna » ogretmene asik olmak » acid death » babayaro » destina » eski sevgili bulma oldurme ve zibartma dernegi » otoklav firini » mutluluk » sedatifler