sike iddialarinin yine duzmece olmasi 

kapat
  1. serhat ulueren ve tayfasının yine boşa sallamasıdır. olmuyordur, kasmayınızdır.

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=201806
    #924847 (to madeira, 29.11.2006 10:10)
  2. Alışıldık bir durum... Ulusoy gibi bi zat-ı muhteremden* bu beklenir zaten... işi gücü çamur* atmak...
    #924963 (barutyiyici, 29.11.2006 11:05 ~ 19:36)
  3. otelin yaptığı açıklamalar da ciahn oskay denilen adamın ifadeleri gibi çok sağlıklı değildir. hangi otel evet bizim yangın merdiveninden içeri girilebilir derki.
    #925040 (kapaparantez, 29.11.2006 11:35)
  4. şike iddialarında adı geçen hiç kimse ' evet, yaptım ' demeyeceğinden kesinliği hakkında net konuşulamayacak konu. ancak galatasaray - ankaragücü maçındaki iddialara eklenmesiyle akıllarda soru işaretleri yaratandır. düzmece olup olmadığı ilerleyen dönemlerde netleşecektir.
    #925098 (abberline, 29.11.2006 11:58)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sike iddialarinin yine duzmece olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sike iddialarinin yine duzmece olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sike iddialarinin yine duzmece olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sike iddialarinin yine duzmece olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.