sik yerine zik yazip kibar olmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kibar olmak icin kufretmek yerine yuh demek
  2. seine nehrine siz diyecek kadar kibar olmak
  3. akp hakkinda olumsuz yazip caylak olmak
  4. akp hakkinda olumlu yazip caylak olmak
  5. kelam i kibar kibar i kelamest
  6. fucker olmak yerine hacker olmak
  7. idam yerine yk kardeslere kayinco olmak
  8. ogrenci yerine ogretmenler icin bir tecrube olmak
  9. idam yerine adnan aybaba ile oda arkadasi olmak
  10. yazip yazip silmek

© 2008 - uludağ sözlük

sik yerine zik yazip kibar olmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sik yerine zik yazip kibar olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sik yerine zik yazip kibar olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» futbol muhabbetleri » almost lover » bab aziz » komutanlarin ergenekoncu pasalari ziyareti » kecioren de icki satan bufeciye dayak atilmasi » dogan medya grubu » zavalli » blue man group » tutamadim kacirdim » anneyle babanin bosanmasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games