sik latife 

kapat
  1. dinlendiren şarkı.sakin bi müzik ve kafada bir şeyler canlanmasını sağlayan sözler.
    #185394 (machados, 20.04.2006 20:04)
  2. bana bir tiyatro oyununun içinden çıkıp gelmiş izlenimi veren ortacgil şarkısı.
    #875851 (vernon sullivan, 18.11.2006 12:50)
  3. bülent ortaçgil in ortaya bir karakter çıkarmış parçasıdır. öyle ki birine şık latife dediğiniz zaman parçadan haberdar olan her kişi ne anlatmak istediğinizi anlar.

Şık latife de kişinin teki senin gibi, benim gibi
    Ancak şık latife değişik biri

Sabahları genellikle geç kalkar, portakal suyu içer
    Ekmek yememesini öğütlemişler, şişmanlarmış

Şık latifenin en iyi dostu aynalar, aynalar söyler
    Hep o dinler, konuşulanlarsa güzellikler

Öğleden sonra minür telefon eder, geçen akşamlarını
    Konuşurlar
    Bazen buluşup bir yerde otururlar

Şık latife haftanın yedi akşamı, yedi ki?iyle çıkar
    Doğrusu şık kadındır şık latife heryerde söylerler

Şık latife sabaha karşı yatar, boyası temizlenmiş
    Gerçek yüzü ve bir geceliğiyle latifedir artık

Latife, dayanamaz yalnızlyğa hemen uyur
    Hemen uyur, hemen uyur, hemen uyur
    #1012832 (bedevi, 17.12.2006 21:01)
  4. annemi çıldırtan, her dinlediğinde aynı yorumu yapmasına sebebiyet veren çok şirin bir ortaçgil parçası.
    -kızım bu şık latife pek tekin değil..ne bu canım yedi gün yedi kişi , kesin bu ellisinde falandır bu kadar çok makyaj yapıyorsa..ha bir de yalnızlığa dayanamıyormuş, ah canım içim acıdı.kapat şunu kapat kapat!dinleme yavrucum böyle şeyler, boşver boşver.
    -tamam anne, sakin sakin..
    #3462496 (HeSTiaReLLLa, 29.05.2008 01:22)

© 2008 - uludağ sözlük

sik latife başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sik latife ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sik latife nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» psikoloji » bekir coskun » ramazan altunbas » seyda » kafkas pakti » candan ercetin » sut vereyim icersin » galtee » michal zewlakow » alamanci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games