siir yazdim 

kapat
  1. penguenin 17 nisan 2008 sayısında bulunan basbakani seven cocuk şiiridir;

Başbakanım başbakanım
    Keşke senin oğlun olsaydım
    Ilımlı bir topum var
    Ben hep onunla oynarım

ipoduma ilahiler yükledim
    Ders çalışırken hep onları dinledim
    Piyano hocam artık gelmiyo
    Ne güzel oldu Başbakanım

Keşke annem de türban taksa
    En az üç kardeşim daha olsa
    Çantamla kalem kutum yeşil
    Velev ki demeyi çok seviyom.
    #3648989 (zoborey, 11.07.2008 01:08)

© 2008 - uludağ sözlük

siir yazdim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. siir yazdim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu siir yazdim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » jitem » artik melek degilim » babylon » sampiyonlugunu ilan etmek » gioacchino rossini » oy verme kriterleri » bratislava » intense rock » fringe » okultizm » yedirenk halk oyunlari genclik ve spor dernegi » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » steven gerrard in yuzunun hep asik olmasi » bir sabah uyandigimda gammaz oldugumu gordum » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tatar » spor tirmanis » sobali ev » ruzgardasavrulanyaprak » stereotipi » eritrofobi » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » gorsel agnozi » engin ceber » paran varsa kralsin yoksa yalansin » milli piyangodan eski sevgili cikmasi » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » kucukluk sanrilari » sacriter » kolada gecesi yaratiklari