sihir degil bilim 

kapat
  1. loreal reklamlarında geçen slogan. ayrıca bir üfürükçünün kapısında yazması muhtemel söz.

cinci tayyar hoca
    sihir değil bilim!
    #176252 (zall, 17.04.2006 22:06)
  2. - David(Cooperfield)nasıl uçuyorsun böyle havalarda
    + sen anlamazsın kızım
    - allah aşkına söyle yaw lüüütfeeen,sihir mi???
    + hayır
    - bilim mi?
    + ne sihiri,ne bilimi kızım aq ip var yukarıda ona tutunarak uçuyorum sizde yiyorsunuz
    #176269 (TTTDDD, 17.04.2006 22:12)

© 2008 - uludağ sözlük

sihir degil bilim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sihir degil bilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sihir degil bilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopush fm » 070829 com » yayla yollari » i wanna fuck you » 29 agustos 2008 uefa kupasi kura cekimi » unity » birlikte mahvolmak isteyeceginiz biri » elif cagli » ukte » muhammed bekir el hakim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games