sihir bakanligi 

1. harry potterda her türlü sihirden sorumlu olan kurum. Eglenceli ötesi. frp (bkz: frp)hakkinda ileri geri konu$anlarin yonlendirilmesi gereken adres...
    #1025022 (holden caulfield, 20.12.2006 02:11)
  2. gandalf'ın fahri başkanı olduğu devlet mertebesi... *
    #1025032 (PhyXiuS, 20.12.2006 02:14)
  3. hala o mudur bilmiyorum ama, ilk 5 kitapta bakan koltuğuna oturan kişi cornelius fudge'dır.
    #1653224 (kutupsal form, 17.05.2007 10:54)
  4. (bkz: rufus scrimgeour)
    #2297290 (haziran, 11.09.2007 10:30)
  5. --spoiler--
    (bkz: kingsley shacklebolt)
    --spoiler--
    #2297338 (purpleturtle, 11.09.2007 10:44 ~ 13.09.2007 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

sihir bakanligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sihir bakanligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sihir bakanligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jan jojem » wings of god » babanin sapkasini yere dusurmek » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » objebi » numaranizi arkadastan aldim » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » yozlasan halkin vahim durumu » caylak olmamak » yol tv » ceyhanli koyu antik kenti » tepki memesi » 402 nolu sinifin cocuklari » yildirim demiroren » feridun duzagac » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurtlar vadisi izlemeyen erkek » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » ergenekon iddianamesi » bloodsucker » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » istanbul un en guzel semti » bugun benim dogum gunum » aslan » asagipinar tumulusleri » 105 yasindaki bakire » tansel colasan in emekli olmasi » kevin martin » yunanca » ergenekon u sulandirma plani » aydin karabulut