sigmund freud 

kapat
  1. "sevebilen ve çalışabilen insan sağlıklıdır." sözünün sahibi.

robin williams'ın bir ödül töreninde döktürdüğü incisi daha güzeldir:

"If it's not one thing, it's your mother."
    #2440082 (ELeCTrO, 07.10.2007 18:32)

© 2008 - uludağ sözlük

sigmund freud başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sigmund freud ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigmund freud nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» motorhead » vince » selda bagcan » susarak atilan cigliklar » veda » heir apparent » super market » van der waals baglari » bir aslan gordum elli metre » ergenekon un avukati baykal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci