sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek 

kapat
  1. tam bir tiryaki davranışıdır.
    "kesin bırakıcam lan bu sefer, .mına koyim bunun ben" şeklinde bir karara varılır. nane şekeri, abur cubur gibi malzemelere saldırılır. aradan 3 saat ya geçer, ya geçmez ; harıl harıl sigara aranır.. ve mutlu son, bulunan ilk sigara keyifle yakılır. aradan geçen 3 saatin acısı ikinci bir sigarayı hemen yakmakla çıkarılır.
    lanet olsun bu sigarayı icat eden pezevenge.
    #3425492 (gibi geliyor bana, 21.05.2008 02:56)
  2. Sigarayı bırakmaya karar verilir.
    Bazı tedbirler alınır.
    Bu tedbirlerden biri paket almamaktır.
    Fakat günde en az 20 kişiden sigara istenir.
    #3425623 (ben bir garip yazarim, 21.05.2008 04:14)
  3. -bu paket bitsin başka almıyorum.
    -şu ödev bitsin, daha yakmıyorum.
    -şu sınavlar geçsin bir daha içmiyorum.
    -bu aralar biraz canım, sıkkın yoksa ben fazla içmiyorum.

derken bakmışsınız günde 30-40 dal gelip geçmiş kültablanızdan.
    #3592668 (rodcracker, 28.06.2008 16:06)
  4. -sigarayı bırakıyorum.
    +ciddi misin lan çok sevindim. ah bende kurtulabilsem bir şu meretten..
    -tabi olum. sigara bile almadım yanımda 1 tane sigaram yok.
    +vallahi bravo sana bu denli bir kararlılık.
    -saolasın. hadi bunun üstüne ver de 1 keyif sigarası yakalım.
    +...höe !!?
    #3593668 (BiRumuzumBileYok, 28.06.2008 21:25)

© 2008 - uludağ sözlük

sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sigarayi birakmaya karar verip daha fazla icmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » lake station » cok eski sevgilinin aramasi » sozlugun en durgun oldugu saatler » respect my authority » oguzhan ozyakup » 300 » ne dedene nene de ne nenene dede de » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » yaran facebook gruplari » sagopa dan baskasini tanimam abi » royal academy of dramatic art » frank rijkaard » revenge » polat alemdar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bez bebek te yakalanan matrix tadi » arcil ve sota » nietzsche agladiginda » kucuk istanbul » kurt milliyetciligi yapan sosyalist » dogu turkistan da islami ibadetlerin yasaklanmasi » 105 yasindaki bakire » riza alkuzey » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » shrek corum versiyonu » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » ismail saib sencer » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » galatasaray amblemi » sigarayi birakmanin zararlari